Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

PIRAMIDA
HVAC

PIRAMIDA HVAC është vendi i të gjitha zgjidhjeve të shërbimeve dhe produkteve të fushës së HVAC.

Shërbimet e
HVAC

Ne jemi këtu kur keni nevojë që ne t'i shërbejmë si pronave tuaja rezidenciale ashtu edhe komerciale.
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_11.jpg

HVAC për banim rezidencial.

Zgjidhje për çdo shtëpi.
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_12.jpg

HVAC Komercial

Zgjidhja e duhur për NGROHJE, VENTILIM DHE KLIMATIZIM
për hapësira afariste.
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_13.jpg

SERVISIM & MIRËMBAJTJE

Servisimi dhe mirëmbatja për sistemin tuaj.
Menaxho nga telefoni juaj
Menaxho temperaturen SMART përmes WIFI
Të licensuar me standarde
Kursim i energjisë deri në 75%
Mirëmbajtje dhe Garancion

Cili kondicioner është i duhuri për ju?

Klima të murit
Njësi e brendshme që vendoset në mur.
Klima të parapadit
Njësi të brendshme që vendoset në tokë në formë radiatori.
Modeli konzol - Console
Njësi e brendshme me mundësi qëndrimi në tokë.
Modeli Kasetor
Njësi e brendshme me montim lartë.

Vendi juaj i besuar për HVAC
kualitet dhe profesionalizem

Profesionalizëm i lartë
me përvojë
në projektim dhe implementim të sistemeve HVAC

Kush jemi Ne

Krijuar me pasion nga ekspertë të fushës së energjisë termike dhe efiçiences. Ekip e re me zgjidhje profesionale për Ngrohje, Ftohje, Ventilim dhe Solare duke ofruar Projektim, Instalim, Mbikqyrje dhe Konsultime për qëndrueshmëri të furnizimit me energji termike, pavarësi energjitike, si dhe koston më të ulët se gjitha sistemet konvencionale termike.
Jemi kompani relativisht e re mirëpo me eksperiencë në fushen e instalimeve termo-teknike. Kemi udhëhequr shumë projekte, si fazën e projektimit, poashtu edhe në fazen e instalimeve dhe mbikqyrjes.
Mirëmbajtje
Besueshmëria
Efikasiteti
HVAC i përkryer
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_video.png

Rregullo temperaturen nga telefoni mobil

I qasshëm nga çdo lloj distance
Kurseni deri në 75% në faturat tuaja të energjisë
Planifiko orarin e punës së pajisjes tuaj
Mbështetje multi-zonale
Kontrolo përmes wifit dhe aplikacionit

Testimonials

https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/testimonials_01.jpg

“True Professionals”

Very impressed. They left me with considerable knowledge of our new heating/AC system.

Carolyn Wintner

BOSTON, MA
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/testimonials_02.jpg

“Excellent work”

Not only were they the most thorough with the initial inspection, they also had the best price offer.

Michael Doe

PHOENIX, AZ
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/testimonials_03.jpg

“Highly recommend”

They generated a quote promptly; and their availability was great. They even gave us a lil’ discount.

Catherine Jane

BERKELEY, CA
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/testimonials_04.jpg

“Very Knowledgeable”

They performed the most comprehensive inspection, and had the most knowledgeable handyman.

Sue Jones

BOSTON, MA

Produkte HVAC të gjithanshme dhe shërbime me kosto efektive

012345678900123456789001234567890+
Klient të kënaqur
01234567890012345678900123456789001234567890+
Pajisje të instaluara
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/emergency-logo.png

FREE CALL 24/7

+383 44 635 966

Partnerët tanë

client-logo-grey-06
client-logo-grey-04
client-logo-grey-05
client-logo-grey-02
client-logo-grey-03
client-logo-grey-01
client-logo-grey-07

Zyret tona

Të gjitha informatat për produktet dhe shërbimet i gjeni në zyret tona!
Orari punës
Hënë - Shtunë 8.00 - 18.00
Diele MBYLLUR
Lokacioni
10 000 Prishtinë, Kosovë
Qendra e thirrjeve
+38344635966
Na thirrni 24/7
Na shkruani
info@piramida-hvac.com
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2023/01/1.png
+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian