Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Komoditeti juaj është Prioriteti ynë #1

Pompat termike
Ngrohje/Ftohje në dysheme
Njësia e brendshme në mur
Kondicioner
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_01.jpg

Instalimi i A/C

Mirëmbajtja e A/C

Ne krenohemi që ofrojmë teknologjitë më të përditësuara dhe efikase të sistemit të ftohjes.

https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_02.jpg

Si të vendosni për sistemin e ri të HVAC

Mirësjellja mund të mos jetë gjëja e parë që njerëzit mendojnë kur bëhet fjalë për HVAC, por për ne, është një nga mjetet më të rëndësishme që mbajmë.
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_03.jpg

Pastrimi i bobinave të avulluesit

Ne kemi ekspertizën dhe njohuritë për të sjellë zgjidhje unike për çdo nevojë apo shqetësim për HVAC.

Pastrimi i bobinave të kondensatorit

Ne punojmë shpejt dhe me efikasitet, asnjëherë të motivuar për të marrë pak më shumë vetëm për të rritur fitimet tona.
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_04.jpg

Shërbimi ndaj konsumatorit është mbi të gjitha

https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_11.jpg

HVAC Rezidencial

Ekspert i besuar
i HVAC rezidencial.
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_12.jpg

HVAC Komercial

Ekipë e specializuar
në HVAC komercial..
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_13.jpg

SERVICE & RIPARIM

Mirëmbajtja dhe
kujdes rutinë e pajisjeve.
+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian