Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 16,0 kW Kapaciteti i ngrohjes 17,0 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Pompë kondensate Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16...

Klasa e energjisë A+/A Kapaciteti ftohës 13,4 kW Kapaciteti i ngrohjes 15,5 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Pompë kondensate Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16 Njësia...

Klasa e energjisë A+/A Kapaciteti ftohës 12,1 kW Kapaciteti i ngrohjes 13,5 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Pompë kondensate Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16 Njësia...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 10,0 kW Kapaciteti i ngrohjes 12,0 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Pompë kondensate Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 8,5 kW Kapaciteti i ngrohjes 8,8 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Pompë kondensate Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 7,0 kW Kapaciteti i ngrohjes 8,0 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Pompë kondensate Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 5,0 kW Kapaciteti i ngrohjes 5,5 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Pompë kondensate Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 3,5 kW Kapaciteti i ngrohjes 4,0 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Pompë kondensate Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16...

Seria e njësive të kanaleve UNI SPLIT përfaqëson një ajër të kondicionuar ideal për salla, punishte dhe dhoma më të mëdha. Falë fuqisë së tij të lartë, sigurohet një rrjedhje e fortë ajri nga njësia, dhe kështu ajri mund të arrijë në qoshet më të largëta të dhomës. Ju mund t’i kontrolloni njësitë duke përdorur...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 16,0 kW Kapaciteti i ngrohjes 17,0 kW 3 vite garanci Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117). Moduli opsional WiFi SWM-03 Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16 Shkrirja automatike...

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian