Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Duct Units

Seria e njësive të kanaleve UNI SPLIT përfaqëson një ajër të kondicionuar ideal për salla, punishte dhe dhoma më të mëdha. Falë fuqisë së tij të lartë, sigurohet një rrjedhje e fortë ajri nga njësia, dhe kështu ajri mund të arrijë në qoshet më të largëta të dhomës. Ju mund t’i kontrolloni njësitë duke përdorur një kontroll të rehatshëm me tela në mur. Trajtimi anti-korroziv i shkëmbyesve të nxehtësisë dhe funksioni i rinisjes automatike janë një çështje e qartë. Ne ofrojmë njësi të brendshme kanali në kapacitete të ndryshme ftohëse dhe ngrohëse. Njësitë e jashtme ofrohen veçmas.

 

Duct Units – ASD-12BI

Duct Units – ASD-18BI

Duct Units – ASD-24BI

Duct Units – ASD-30BI

Duct Units – ASD-36BI (ASGE-36BI)

Duct Units – ASD-42BI

Duct Units – ASD-48BI

Duct Units – ASD-60BI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian