Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Njësi të brendshme SDV5 të montuara në mur me një gamë të gjerë kapacitetesh dhe dizajnesh. Njësia e jashtme është produkt i veçantë.   WALL MOUNTED UNITS – VRF – SDV5-17HA WALL MOUNTED UNITS – VRF – SDV5-22HA WALL MOUNTED UNITS – VRF – SDV5-28HA WALL MOUNTED UNITS – VRF – SDV5-36HA WALL MOUNTED UNITS...

Kondicionerët e montuar në mur të serisë UNI SPLIT mund të gjejnë aplikimin e tyre, për shembull, në dhomat teknike, dhomat e kontrollit ose dhomat e serverëve. Këto njësi janë të pajisura me një modul Wi-Fi dhe një gjenerator të plazmës së ftohtë si standard, i cili siguron një inaktivizim të konsiderueshëm të patogjenëve në...

Klasa energjetike A++ / A+ Fuqia ftohëse 5,3 kW Fuqia e ngrohjes 5,6 kW Periudha e garancisë 3 vjet Instalim fleksibël Mundësia e kombinimit të 1–2 njësive të brendshme Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme Shkrirja automatike Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit...

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian