Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

NJESITE E BRENDSHME – UNI SPLIT

Kondicionerët e montuar në mur të serisë UNI SPLIT mund të gjejnë aplikimin e tyre, për shembull, në dhomat teknike, dhomat e kontrollit ose dhomat e serverëve. Këto njësi janë të pajisura me një modul Wi-Fi dhe një gjenerator të plazmës së ftohtë si standard, i cili siguron një inaktivizim të konsiderueshëm të patogjenëve në ajër. Opsionale, mund të lidhen kontrollues të montuar në mur/qendër ose aksesorë të tjerë të serisë UNI SPLIT. Ato janë të disponueshme në dy variante të energjisë që mund të kombinohen me njësitë e jashtme ASGE-24BI, ASGE-36BI ose ASGE-36BI-3. Njësitë e jashtme ofrohen veçmas.

 

 

Uni Split – ASH-24BIH

Uni Split – ASH-36BIH (ASGE-36BI)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian