Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com
AllKeyonKlima rezidencialeMarvinOutdoorsPompa TermikeSistemi MultisplitSistemi UniSplitSistemi VRFTerrelUncategorized
17 Prill, 2023
0
S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-120IRB
Ekran me prekje Mundësia e telekomandimit nëpërmjet internetit duke përdorur aplikacionin EWPE SMART Efikasitet i lartë Pompë qarkullimi me shpejtësi vetërregulluese Rezervuari i zgjerimit i integruar dhe valvula e sigurisë Opsionet e kontrollit të equitherm, kontrollit të temperaturës së dhomës referuese ose të kontrollit të termostatit Mundësia e ftohjes në njësitë konvektoriale Përgatitja e ujit...
17 Prill, 2023
0
S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-100IRB
Ekran me prekje Telekomanda nëpërmjet aplikacionit EWPE Smart Pompë uji me kontroll të frekuencës Rezervuari i zgjerimit i integruar dhe valvula e sigurisë Përfshihet valvula me tre drejtime Opsioni i ftohjes Njësia e jashtme GSH-100ERB është produkt i veçantë  
17 Prill, 2023
0
S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-80IRB
Ekran me prekje Telekomanda nëpërmjet aplikacionit EWPE Smart Pompë uji me kontroll të frekuencës Rezervuari i zgjerimit i integruar dhe valvula e sigurisë Përfshihet valvula me tre drejtime Opsioni i ftohjes Njësia e jashtme GSH-80ERB është produkt i veçantë  
+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian