Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Ekran me prekje Mundësia e telekomandimit nëpërmjet internetit duke përdorur aplikacionin EWPE SMART Efikasitet i lartë Pompë qarkullimi me shpejtësi vetërregulluese Rezervuari i zgjerimit i integruar dhe valvula e sigurisë Opsionet e kontrollit të equitherm, kontrollit të temperaturës së dhomës referuese ose të kontrollit të termostatit Mundësia e ftohjes në njësitë konvektoriale Përgatitja e ujit...

Ekran me prekje Mundësia e telekomandimit nëpërmjet internetit duke përdorur aplikacionin EWPE SMART Efikasitet i lartë Pompë qarkullimi me shpejtësi vetërregulluese Rezervuari i zgjerimit i integruar dhe valvula e sigurisë Opsionet e kontrollit të equitherm, kontrollit të temperaturës së dhomës referuese ose të kontrollit të termostatit Mundësia e ftohjes në njësitë konvektoriale Përgatitja e ujit...

Njësitë e reja të brendshme S-THERM të gjeneratës së 4-të mundësojnë kontrollin nga distanca nëpërmjet aplikacionit Ewpe Smart, në mënyrë që të keni nën kontroll ngrohtësinë e shtëpisë tuaj edhe nëse jeni larg. Kontrolluesi i ri i ekranit me prekje është i lehtë për t’u përdorur dhe përmban opsione të shumta të cilësimeve, duke përfshirë...

Njësi kompakte të jashtme për instalim dhe transport pa probleme Njësia përdor ftohës miqësor ndaj mjedisit R32 me një vlerë të ulët GWP Kompresor me ekonomizues të shtuar dhe injeksion të ndërmjetëm ftohës për të arritur efikasitet të lartë dhe kursim energjie Motori i kontrolluar nga konverteri i frekuencës gjysmëpërçuese Njësitë janë të pajisura me...

Njësi kompakte të jashtme për instalim dhe transport pa probleme Njësia përdor ftohës miqësor ndaj mjedisit R32 me një vlerë të ulët GWP Kompresor me ekonomizues të shtuar dhe injeksion të ndërmjetëm ftohës për të arritur efikasitet të lartë dhe kursim energjie Motori i kontrolluar nga konverteri i frekuencës gjysmëpërçuese Njësitë janë të pajisura me...

Njësi kompakte të jashtme për instalim dhe transport pa probleme Njësia përdor ftohës miqësor ndaj mjedisit R32 me një vlerë të ulët GWP Kompresor me ekonomizues të shtuar dhe injeksion të ndërmjetëm ftohës për të arritur efikasitet të lartë dhe kursim energjie Motori i kontrolluar nga konverteri i frekuencës gjysmëpërçuese Njësitë janë të pajisura me...

Njësi kompakte të jashtme për instalim dhe transport pa probleme Njësia përdor ftohës miqësor ndaj mjedisit R32 me një vlerë të ulët GWP Kompresor me ekonomizues të shtuar dhe injeksion të ndërmjetëm ftohës për të arritur efikasitet të lartë dhe kursim energjie Motori i kontrolluar nga konverteri i frekuencës gjysmëpërçuese Njësitë janë të pajisura me...

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian