Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

POMPA TERMIKE – S-THERM ONTARIO INDOOR

Njësitë e reja të brendshme S-THERM të gjeneratës së 4-të mundësojnë kontrollin nga distanca nëpërmjet aplikacionit Ewpe Smart, në mënyrë që të keni nën kontroll ngrohtësinë e shtëpisë tuaj edhe nëse jeni larg. Kontrolluesi i ri i ekranit me prekje është i lehtë për t’u përdorur dhe përmban opsione të shumta të cilësimeve, duke përfshirë një modalitet të varur nga moti që rregullon temperaturën e ujit në dalje sipas temperaturës së ajrit të jashtëm. Falë valvulës së integruar me tre drejtime, është e mundur të përdoret kjo njësi për ngrohjen e ujit të ngrohtë të shtëpisë dhe të kurseni shpenzimet edhe gjatë verës. Kjo njësi është e përshtatshme për ftohje nëpërmjet njësive me fan-coil.

 

 

S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-40IRB

S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-60IRB

S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-80IRB

S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-100IRB

S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-120IRB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian