Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

ONTARIO ALL-IN-ONE OUTDOOR – GSH-120ERB

Njësi kompakte të jashtme për instalim dhe transport pa probleme
Njësia përdor ftohës miqësor ndaj mjedisit R32 me një vlerë të ulët GWP
Kompresor me ekonomizues të shtuar dhe injeksion të ndërmjetëm ftohës për të arritur efikasitet të lartë dhe kursim energjie
Motori i kontrolluar nga konverteri i frekuencës gjysmëpërçuese
Njësitë janë të pajisura me një kontroll inverter që rregullon shpejtësinë e kompresorit. Fuqia e dhënë e njësive përputhet saktësisht me kërkesat e sistemit të ngrohjes.
Kursimi i energjisë është deri në 40% dhe shmangen luhatjet e temperaturës
Gjatësia e tubacioneve ndërmjet njësisë së jashtme dhe të brendshme mund të jetë deri në 25 metra. Diferenca në lartësi deri në 15 metra.
Njësia e brendshme (GSH-120IRB; GSH-120TRB2) është një produkt i veçantë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian