Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Përvoja dhe profesionalizmi na dallojnë nga të tjerët!

Piramida HVAC

https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2023/04/about1.png
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/gallery_projects_18-640x1280.jpg
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/gallery_projects_18-640x1280.jpg

PIramida HVAC storie suksesi

Krijuar me pasion nga ekspertë të fushës së energjisë termike dhe efiçiences. Ekip e re me zgjidhje profesionale për Ngrohje, Ftohje, Ventilim dhe Solare duke ofruar Projektim, Instalim, Mbikqyrje dhe Konsultime për qëndrueshmëri të furnizimit me energji termike, pavarësi energjitike, si dhe koston më të ulët se gjitha sistemet konvencionale termike.
Jemi kompani e re mirëpo me eksperiencë në fushen e instalimeve termo-teknike. Kemi udhëhequr shumë projekte, si fazën e projektimit, poashtu edhe në fazen e instalimeve dhe mbikqyrjes.

0123456789001234567890
Vite përvojë
012345678900123456789001234567890+
Projekte të përfunduara
012345678900123456789001234567890+
Klientë të kënaqur

Çka ofrojmë ne!Ne ofrojmë zgjidhjet e duhura për të gjitha sistemet HVAC.

Konsumi i energjisë shkon në zbritje

Koha mesatare e shpenzimeve të brendshme sipas individit

Ulni kostot tuaja të HVAC me mirëmbajtje

Kosto më të ulëta mujore me ajër të kondicionuar

https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/inner_professionals_01.jpg

Zgjidhje ideale për sisteme madhore të ngrohjes, ftohje dhe ventilimit.

Përmbushje e kërkesave të sistemeve industriale me kondicionerë.

Si të vendosni për sistemin e ri të HVAC

We realize that mechanical systems today are far more complex than ever and energy costs.
Shërbim i shpejtë dhe i besueshëm
Uisque molestie, arcu et iaculis mollis orci lacus facilisis pede, non euismod arcu ante quis massa in eius.
Produkte cilësore
Est quando nominati at, id vel nisl porro omnesque. Vix dicit accusamus euripidis no, erant audire mediocrem.
https://piramida-hvac.com/wp-content/uploads/2018/10/team_02.png
+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian