Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Piramida HVAC është distributor eksluziv i brendit SINCLAIR dhe FREIDRICH për Kosovë.
Përveç kësaj, kompania jonë ofron produkte të ndryshme të klimatizimit për klientë rezidencial, afarist, objekteve kolektive, etj.

  • Klima rezidenciale
  • Sistemi Multisplit
  • Sistemi UniSplit
  • Sistemi VRF
  • Pompa Termike
  • Vivax

Disa nga llojet e klimave rezidenciale:

Karakteristikat të tyre janë:
Klasa energjisë: A++ / A+
Kapaciteti ftohës: 3,2 kW
Kapaciteti i ngrohjes: 3,4 kW
Dalje uji me dy anë
Ekran i fshehur
Funksioni “I FEEL”
Ngrohje 8 °C
Gjenerator i ftohtë i plazmës
Moduli WiFi
Telekomanda YAA1FB6 (WiFi)
Kapacitetet: 12000 BTU , 18000 BTU, 24000 BTU

1
2
3
4
5

Sistemi MultiSplit

ofron zgjidhje të thjeshtë për lidhjen e 1 deri në 5 njësi të brendshme për 1 njësi të jashtme. Gama e gjerë e njësive të brendshme është e adaptueshme për lloje të ndryshme të ambienteve ose veprimtarive tjera bizneore. Njësitë e brendshme si ato të murit, kasetët, dysheme-tavan, kanale janë projektuar për ftohje dhe ngrohje me kapacitete të ndryshme. Njësitë e brendshme furnizohen veçmas.

NJESITE E BRENDSHME

NJESITE E JASHTME

Sistemi UniSplit
Kondicionerët e montuar në mur të serisë UNI SPLIT mund të gjejnë aplikimin e tyre, për shembull, në dhomat teknike, dhomat e kontrollit ose dhomat e serverëve. Këto njësi janë të pajisura me një modul Wi-Fi dhe një gjenerator të plazmës së ftohtë si standard, i cili siguron një inaktivizim të konsiderueshëm të patogjenëve në ajër. Opsionale, mund të lidhen kontrollues të montuar në mur/qendër ose aksesorë të tjerë të serisë UNI SPLIT. Ato janë të disponueshme në dy variante të energjisë që mund të kombinohen me njësitë e jashtme ASGE-24BI, ASGE-36BI ose ASGE-36BI-3. Njësitë e jashtme ofrohen veçmas.


NJESITE E JASHTME


NJESITE E BRENDSHME


NJESITE KASETORE


FLOOR CEILING


NJESITE KANALORE


+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian