Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

TERREL SERIES

 

TERREL është një seri premium e fokusuar në dizajn. Ajo ju len përshtypje jo vetëm me format e saj elegante të rrumbullakosura, por edhe me 4 variantet e saj të ngjyrave – të bardha, të zeza, argjendi dhe shampanjë. Njësitë kanë të gjitha funksionet e përdorimit si funksionimi i qetë,  kontroll më të rehatshëm të temperaturës, ngrohje +8°C, grila me lëvizje automatike horizontale dhe shumë të tjera. Sigurisht, ju gjithashtu mund t’i kontrolloni njësitë përmes WiFi ose të përdorni funksionin e gjeneratorit të ftohtë të plazmës (jonizues), i cili rrit cilësinë dhe pastërtinë e ajrit në dhomë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian