Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 7,1 kW Kapaciteti i ngrohjes 7,8 kW Dalje uji me dy anë Ekran i fshehur 7 shpejtësi të ventilatorit Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale Funksioni “I FEEL” Ngrohje 8 °C Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4 Gjenerator i ftohtë i plazmës Moduli...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 5,3 kW Kapaciteti i ngrohjes 5,6 kW Dalje uji me dy anë Ekran i fshehur 7 shpejtësi të ventilatorit Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale Funksioni “I FEEL” Ngrohje 8 °C Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4 Gjenerator i ftohtë i plazmës Moduli...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 3,5 kW Kapaciteti i ngrohjes 3,8 kW Dalje uji me dy anë Ekran i fshehur 7 shpejtësi të ventilatorit Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale dhe vertikale Funksioni “I FEEL” Ngrohje 8 °C Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4 Gjenerator i ftohtë i...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 2,7 kW Kapaciteti i ngrohjes 3,0 kW Dalje uji me dy anë Ekran i fshehur 7 shpejtësi të ventilatorit Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale dhe vertikale Funksioni “I FEEL” Ngrohje 8 °C Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4 Gjenerator i ftohtë i...

  TERREL është një seri premium e fokusuar në dizajn. Ajo ju len përshtypje jo vetëm me format e saj elegante të rrumbullakosura, por edhe me 4 variantet e saj të ngjyrave – të bardha, të zeza, argjendi dhe shampanjë. Njësitë kanë të gjitha funksionet e përdorimit si funksionimi i qetë,  kontroll më të rehatshëm...

  Seria KEYON len përshtypje shumë të mirë me dizajnin e saj të thjeshtë dhe të pastër të bardhë. Ka shumë funksione të përdorimit, si funksionimi i qetë, njifet për kontroll të rehatshëm të temperaturës, ngrohje +8°C, etj. Sigurisht, mund t’i kontrolloni edhe nëpërmjet WiFi ose të përdorni funksionin e gjeneratorit të plazmës së ftohtë...

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian