Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

KEYON SERIES

 

Seria KEYON len përshtypje shumë të mirë me dizajnin e saj të thjeshtë dhe të pastër të bardhë. Ka shumë funksione të përdorimit, si funksionimi i qetë, njifet për kontroll të rehatshëm të temperaturës, ngrohje +8°C, etj. Sigurisht, mund t’i kontrolloni edhe nëpërmjet WiFi ose të përdorni funksionin e gjeneratorit të plazmës së ftohtë (jonizues). , e cila rrit cilësinë dhe pastërtinë e ajrit në dhomë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian