Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

TERREL – SIH + SOH-09BIT

Klasa energjetike A++ / A+
Kapaciteti ftohës 2,7 kW
Kapaciteti i ngrohjes 3,0 kW
Dalje uji me dy anë
Ekran i fshehur
7 shpejtësi të ventilatorit
Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale dhe vertikale
Funksioni “I FEEL”
Ngrohje 8 °C
Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4
Gjenerator i ftohtë i plazmës
Moduli WiFi
Kontakt i thatë ON / OFF
Ngrohës me karter, ngrohës shasi
Telekomanda YAC1FB9 (WiFi)
E disponueshme në 4 variacione ngjyrash – e zezë (SIH-XXBITB), e argjendtë (SIH-XXBITS), shampanjë (SIH-XXBITC), e bardhë (SIH-XXBITW)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian