Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 7,1 kW Kapaciteti i ngrohjes 7,8 kW Dalje uji me dy anë Ekran i fshehur 7 shpejtësi të ventilatorit Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale Funksioni “I FEEL” Ngrohje 8 °C Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4 Gjenerator i ftohtë i plazmës Moduli...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 5,3 kW Kapaciteti i ngrohjes 5,6 kW Dalje uji me dy anë Ekran i fshehur 7 shpejtësi të ventilatorit Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale Funksioni “I FEEL” Ngrohje 8 °C Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4 Gjenerator i ftohtë i plazmës Moduli...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 3,5 kW Kapaciteti i ngrohjes 3,8 kW Dalje uji me dy anë Ekran i fshehur 7 shpejtësi të ventilatorit Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale dhe vertikale Funksioni “I FEEL” Ngrohje 8 °C Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4 Gjenerator i ftohtë i...

Klasa energjetike A++ / A+ Kapaciteti ftohës 2,7 kW Kapaciteti i ngrohjes 3,0 kW Dalje uji me dy anë Ekran i fshehur 7 shpejtësi të ventilatorit Lëkundje e grilës udhëzuese horizontale dhe vertikale Funksioni “I FEEL” Ngrohje 8 °C Filtra standardë – filtri katekin SAF-OPWC4 dhe filtri i joneve argjendi SAF-OPWS4 Gjenerator i ftohtë i...

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian