Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com
Sistemi VRFPrill 17, 2023by admin0

NJESITE KASETORE – VRF

Ne ofrojmë një seri modeli SDV5 njësi kasetë me katër drejtime për instalim në tavane me lartësi të dyfishtë. Katër dalje ajri sigurojnë një përzierje të barabartë të ajrit në dhomë, duke përfshirë një opsion për vendosjen e pozicionit të lamelave. Vetitë antikorozive të shkëmbyesve të nxehtësisë dhe funksioni i rinisjes automatike janë të dhëna. Në dispozicion është mundësia e një telekomandë ose, sipas dëshirës, një komandimi në mur. Ne ofrojmë njësi kasetë të brendshme me katër drejtime në kapacitete të ndryshme ftohëse dhe ngrohëse. Njësitë e jashtme ofrohen veçmas.

 

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-17CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-22CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-28CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-36CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-45CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-56CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-71CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-80CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-90CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-100CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-112CA

CASSETTE UNITS – VRF – SDV5-140CA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian