Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Për instalime në dhoma pa tavane të dyfishta, ne ofrojmë një seri njësive të brendshme SDV5 me tavan në dysheme. Ato përfaqësojnë një kondicioner ideal për dyqanet ku nevojitet hapësirë në mure dhe tavani është i lirë. Ato gjithashtu mund të instalohen vertikalisht në pozicionin e radiatorit. Trajtimi anti-korroziv i shkëmbyesve të nxehtësisë dhe funksioni...

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian