Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com
Sistemi VRFPrill 17, 2023by admin0

FLOOR-CEILING – VRF

Për instalime në dhoma pa tavane të dyfishta, ne ofrojmë një seri njësive të brendshme SDV5 me tavan në dysheme. Ato përfaqësojnë një kondicioner ideal për dyqanet ku nevojitet hapësirë në mure dhe tavani është i lirë. Ato gjithashtu mund të instalohen vertikalisht në pozicionin e radiatorit. Trajtimi anti-korroziv i shkëmbyesve të nxehtësisë dhe funksioni i rinisjes automatike janë një çështje e qartë. Ju mund t’i kontrolloni këto njësi duke përdorur një telekomandë ose një kontrollues të rehatshëm me tel të montuar në mur. Ne ofrojmë njësi dysheme-tavan në kapacitete të ndryshme ftohëse dhe ngrohëse. Njësitë e jashtme ofrohen veçmas.

 

 

FLOOR-CEILING – VRF – SDV5-36FA

FLOOR-CEILING – VRF – SDV5-45FA

FLOOR-CEILING – VRF – SDV5-56FA

FLOOR-CEILING – VRF – SDV5-71FA

FLOOR-CEILING – VRF – SDV5-80FA

FLOOR-CEILING – VRF – SDV5-90FA

FLOOR-CEILING – VRF – SDV5-112FA

FLOOR-CEILING – VRF – SDV5-140FA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian