Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

NJESITE KASETORE

Për instalime deri në tavane të dyfishta, ne ofrojmë një gamë të gjerë të njësive kasetë UNI SPLIT. Katër dalje ajri sigurojnë përzierjen e barabartë të ajrit në dhomë dhe ju lejojnë të kontrolloni drejtimin e rrjedhës së ajrit. Trajtimi anti-korroziv i shkëmbyesve të nxehtësisë dhe funksioni i rinisjes automatike janë një çështje e qartë. Ju mund t’i kontrolloni njësitë duke përdorur një telekomandë standarde ose komandë komode me tela në mur. Ofrojmë njësi kasetash në kapacitete të ndryshme ftohëse dhe ngrohëse. Njësitë e jashtme ofrohen veçmas.

 

 

Uni Split – Cassete ASC-12BI

Uni Split – Cassete ASC-24BI

Uni Split – Cassete ASC-30BI

Uni Split – Cassete ASC-36BI (ASGE-36BI)

Uni Split – Cassete ASC-42BI

Uni Split – Cassete ASC-48BI

Uni Split – Cassete ASC-60BI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian