Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Uni Split – Cassete ASC-48BI

Klasa energjetike A++ / A+
Kapaciteti ftohës 13,4 kW
Kapaciteti i ngrohjes 15,5 kW
3 vite garanci
Teknologjia e inverterit DC
Funksioni i rinisjes automatike
Trajtimi antikoroziv i shkëmbyesve
Ventilator spirale 3-D
Pompë kondensate
Kontrollues me telekomandë (YAP1F6) dhe me tela (XK117).
Moduli opsional WiFi SWM-03
Kontrollues opsional me tela me kohëmatës javor SWC-03 ose kontrollues qendror SCC-16
Njësia e jashtme ASGE-48BI-3 është produkt i veçantë

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian