Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com
Sistemi VRFPrill 16, 2023by admin0

NJESITE E JASHTME – VRF

Ne ofrojmë njësi të jashtme individuale SDV5 me kapacitete të ndryshme ftohjeje dhe ngrohjeje. Njësitë e jashtme mbështesin opsionin për lidhjen e një ndërfaqeje për BMS. Njësitë e brendshme ofrohen veçmas.

 

VRF – SDV5-280EAI

VRF – SDV5-335EAI

VRF – SDV5-400EAI

VRF – SDV5-450EAI

VRF – SDV5-500EAI

VRF – SDV5-560EAI

VRF – SDV5-615EAI

VRF – SDV5-670EAI

VRF – SDV5-785EAI

VRF – SDV5-850EAI

VRF – SDV5-900EAI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian