Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

NJESITE E JASHTME

 

Ky sistem ofron zgjidhje të thjeshtë për lidhjen e 1 deri në 5 njësi të brendshme për 1 njësi të jashtme. Gama e gjerë e njësive të brendshme është e adaptueshme për lloje të ndryshme të ambienteve ose veprimtarive tjera bizneore. Njësitë e brendshme si ato të murit, kasetët, dysheme-tavan, kanale janë projektuar për ftohje dhe ngrohje me kapacitete të ndryshme. Njësitë e brendshme furnizohen veçmas.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian