Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

MultiSplit – Outdoor – MV-E28BI2

Klasa energjetike A++ / A+
Fuqia ftohëse 8,0 kW
Fuqia e ngrohjes 9,5 kW
Periudha e garancisë 3 vjet
Instalim fleksibël
Mundësia e kombinimit të 2–4 njësive të brendshme
Teknologjia e inverterit DC
Funksioni i rinisjes automatike
Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme
Shkrirja automatike
Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit
Gama e rregullueshme e temperaturës 16–30 °C
Njësitë e brendshme janë produkte të veçanta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian