Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

MARVIN MARVIN – SIH + SOH-09BIM MARVIN – SIH + SOH-12BIM MARVIN – SIH + SOH-18BIM MARVIN – SIH + SOH-24BIM      TERREL TERREL – SIH + SOH-09BIT TERREL – SIH + SOH-13BIT TERREL – SIH + SOH-18BIT2 TERREL – SIH + SOH-24BIT2 KEYON KEYON – SIH + SOH-09BIK2 KEYON – SIH + SOH-12BIK2...

Fuqia ftohëse 12,1 kW Fuqia e ngrohjes 13,0 kW Periudha e garancisë 3 vjet Instalim fleksibël Mundësia e kombinimit të 2–5 njësive të brendshme Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme Shkrirja automatike Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit Gama e rregullueshme e temperaturës...

Klasa energjetike A++ / A+ Fuqia ftohëse 10,6 kW Fuqia e ngrohjes 12,0 kW Periudha e garancisë 3 vjet Instalim fleksibël Mundësia e kombinimit të 2–4 njësive të brendshme Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme Shkrirja automatike Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit...

Klasa energjetike A++ / A+ Fuqia ftohëse 8,0 kW Fuqia e ngrohjes 9,5 kW Periudha e garancisë 3 vjet Instalim fleksibël Mundësia e kombinimit të 2–4 njësive të brendshme Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme Shkrirja automatike Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit...

Klasa energjetike A++ / A+ Fuqia ftohëse 7,1 kW Fuqia e ngrohjes 8,6 kW Periudha e garancisë 3 vjet Instalim fleksibël Mundësia e kombinimit të 2–3 njësive të brendshme Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme Shkrirja automatike Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit...

Klasa energjetike A++ / A+ Fuqia ftohëse 6,1 kW Fuqia e ngrohjes 6,5 kW Periudha e garancisë 3 vjet Instalim fleksibël Mundësia e kombinimit të 2–3 njësive të brendshme Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme Shkrirja automatike Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit...

Klasa energjetike A++ / A+ Fuqia ftohëse 4,1 kW Fuqia e ngrohjes 4,4 kW Periudha e garancisë 3 vjet Instalim fleksibël Mundësia e kombinimit të 1–2 njësive të brendshme Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme Shkrirja automatike Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit...

  Ky sistem ofron zgjidhje të thjeshtë për lidhjen e 1 deri në 5 njësi të brendshme për 1 njësi të jashtme. Gama e gjerë e njësive të brendshme është e adaptueshme për lloje të ndryshme të ambienteve ose veprimtarive tjera bizneore. Njësitë e brendshme si ato të murit, kasetët, dysheme-tavan, kanale janë projektuar për...

Sistemi Multisplit

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions. Dramatically engage top-line web services vis-a-vis cutting-edge deliverables.

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian