Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com
Sistemi VRFPrill 17, 2023by admin0

NJESITE KANALORE – VRF

Seria e njësive të kanaleve inverter SDV5 përfaqëson një ajër të kondicionuar ideal për sallat, punëtoritë dhe dhomat më të mëdha. Falë fuqisë së tij të lartë, sigurohet një rrjedhje e fortë ajri nga njësia, dhe kështu ajri mund të arrijë në qoshet më të largëta të dhomës. Ju mund t’i kontrolloni këto njësi duke përdorur një telekomandë ose një kontrollues të rehatshëm me tel të montuar në mur. Trajtimi anti-korroziv i shkëmbyesve të nxehtësisë dhe funksioni i rinisjes automatike janë një çështje e qartë. Ne ofrojmë njësi të brendshme kanali në kapacitete të ndryshme ftohëse dhe ngrohëse. Njësitë e jashtme ofrohen veçmas.

 

DUCT UNITS – VRF – SDV5-45DA

DUCT UNITS – VRF – SDV5-56DA

DUCT UNITS – VRF – SDV5-71DA

DUCT UNITS – VRF – SDV5-80DA

DUCT UNITS – VRF – SDV5-90DA

DUCT UNITS – VRF – SDV5-112DA

DUCT UNITS – VRF – SDV5-140DA

DUCT UNITS – VRF – SDV5-17DAP

DUCT UNITS – VRF – SDV5-22DAP

DUCT UNITS – VRF – SDV5-28DAP

DUCT UNITS – VRF – SDV5-36DAP

DUCT UNITS – VRF – SDV5-45DAP

DUCT UNITS – VRF – SDV5-56DAP

DUCT UNITS – VRF – SDV5-71DAP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian