Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

FLOOR CEILING

Për instalime në dhoma pa tavane të dyfishta, ne ofrojmë një seri njësive të brendshme UNI SPLIT me tavan në dysheme. Ato përfaqësojnë një kondicioner ideal për dyqanet ku nevojitet hapësirë në mure dhe tavani është i lirë. Ato gjithashtu mund të instalohen vertikalisht në pozicionin e radiatorit. Trajtimi anti-korroziv i shkëmbyesve të nxehtësisë dhe funksioni i rinisjes automatike janë një çështje e qartë. Ju mund t’i kontrolloni njësitë duke përdorur një telekomandë standarde ose komandë komode me tela në mur. Ne ofrojmë njësi dysheme-tavan në kapacitete të ndryshme ftohëse dhe ngrohëse. Njësitë e jashtme ofrohen veçmas.

Floor ceiling – ASF-12BI

Floor ceiling – ASF-30BI

Floor ceiling – ASF-36BI (ASGE-36BI)

Floor ceiling – ASF-42BI

Floor ceiling – ASF-48BI

Floor ceiling – ASF-60BI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian