Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

POMPA TERMIKE – S-THERM ONTARIO ALL-IN-ONE OUTDOOR UNITS

Njësitë e jashtme të gjeneratës së 4-të S-THERM janë të ndryshme nga gjenerata e tretë kryesisht për shkak të ftohësit të përdorur. Njësitë janë të mbushura paraprakisht me ftohës me një përbërës R32, i cili është më i butë me mjedisin. Zgjidhja e re e qarkut të ftohësit me ekonomizues dhe entalpi të ndërmjetme që shtohet përmes injektimit të gazit ndihmon në arritjen e diapazonit më të mirë të funksionimit, duke përmirësuar kapacitetin dhe efikasitetin dhe rregullon temperaturën e kompresorit.

 

ONTARIO ALL-IN-ONE OUTDOOR – GSH-40ERB2

ONTARIO ALL-IN-ONE OUTDOOR – GSH-60ERB2

ONTARIO ALL-IN-ONE OUTDOOR – GSH-80ERB2

ONTARIO ALL-IN-ONE OUTDOOR – GSH-100ERB2

ONTARIO ALL-IN-ONE OUTDOOR – GSH-120ERB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian