Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

POMPA TERMIKE – S-THERM ONTARIO ALL-IN-ONE INDOOR UNITS

Njësitë e reja të brendshme të gjeneratës së 4-të të serisë S-THERM sjellin një risi në formën e mundësisë së telekomandës duke përdorur aplikacionin EWPE Smart. Ashtu si me kondicionerët tanë, ju mund ta mbani nën kontroll temperaturën e shtëpisë tuaj edhe kur jeni larg. Ekrani me prekje lejon funksionimin e lehtë dhe një sërë cilësimesh, duke përfshirë kontrollin e ekuitermës, i cili vendos temperaturën e ujit në varësi të temperaturës së jashtme. Falë rezervuarit të integruar të magazinimit për ngrohjen e ujit të nxehtë dhe një burimi bivalent, kjo njësi e brendshme është plotësisht e pajisur për të mbuluar të gjitha nevojat për ngrohje/ftohje në shtëpinë tuaj. Njësia është gjithashtu e përshtatshme për ftohje me njësi fan-coil.

 

 

ONTARIO ALL-IN-ONE – GSH-40TRB2

ONTARIO ALL-IN-ONE – GSH-60TRB2

ONTARIO ALL-IN-ONE – GSH-80TRB2

ONTARIO ALL-IN-ONE – GSH-100TRB2

ONTARIO ALL-IN-ONE – GSH-120TRB2

ONTARIO ALL-IN-ONE – GSH-140TRB2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian