Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

HEAT PUMPS – ONTARIO MONOBLOCK – SMH-120IRB2

Sistemi mund të lidhet me ngrohje nën dysheme, radiatorë dhe fan coils. Nëse shtoni një rezervuar uji të nxehtë dhe një valvul me tre drejtime, mund ta përdorni gjithashtu sistemin për të ngrohur ujin e nxehtë të shtëpisë (DHW)
Zgjidhje ideale nëse nuk keni mundësinë e instalimit të një njësie të brendshme brenda
Mjafton të lidhni pajisjen me sistemin e ngrohjes dhe rrjetin. Kjo minimizon kostot dhe kohën e instalimit
Ftohësi miqësor ndaj mjedisit R32 në kombinim me një kompresor inverter dhe shkëmbyes nxehtësie EVI siguron funksionim ekonomik dhe të kursimit të natyrës
Qarku i ftohësit i mbyllur hermetikisht, rrezik minimal i rrjedhjes së ftohësit
Pompa e nxehtësisë monobllok përfshin një pompë qarkullimi, shkëmbyes nxehtësie me pllaka, valvul ajri, valvul zgjerimi, valvul sigurie dhe kompresor rrotullues me dy faza
Njësia funksionon në mënyrë të besueshme edhe në temperatura të ulëta, deri në -25 °C, falë ekonomizuesit të shtuar dhe injektimit të ndërmjetëm të ftohësit
Temperatura e ujit në dalje është 20 deri në 60 °C

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian