Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

HEAT PUMPS – ONTARIO MONOBLOCK – SMH-100IRB

Kompresor inverter me dy faza me entalpi të ndërmjetme që shtohet përmes injektimit të gazit
Ekran me prekje
Telekomanda nëpërmjet aplikacionit EWPE Smart
Efikasitet i lartë
Pompë uji me kontroll të frekuencës bazuar në ngarkesën aktuale
Rezervuari i zgjerimit i integruar dhe valvula e sigurisë
Temperatura fikse, e varur nga moti, sensori i dhomës ose kontrolli i termostatit
Opsioni i ftohjes
Ngrohje me ujë të nxehtë
Mundësia e ngrohjes elektrike ndihmëse (jo pjesë e paketës)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian