Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

ONTARIO ALL-IN-ONE – GSH-80TRB2

Ekran me prekje
Mundësia e telekomandimit nëpërmjet internetit duke përdorur aplikacionin EWPE SMART
Efikasitet i lartë
Pompë qarkullimi me shpejtësi vetërregulluese
Rezervuari i zgjerimit i integruar dhe valvula e sigurisë
Opsionet e kontrollit të equitherm, kontrollit të temperaturës së dhomës referuese ose të kontrollit të termostatit
Modaliteti i qetë
Valvula me tre drejtime është pjesë e njësisë së brendshme
Fisheku elektrik i integruar 3 kW ose 6 kW
Versioni i ri 2 përfshin gjithashtu një pompë qarkullimi dhe një shkëmbyes të jashtëm nxehtësie direkt për ngrohjen e ujit të ngrohtë shtëpiak, duke rritur kështu vëllimin total të rezervuarit
Njësia e jashtme GSH-80ERB2 është një produkt i veçantë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian