Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

S-THERM ONTARIO INDOOR – GSH-100IRB

Ekran me prekje
Telekomanda nëpërmjet aplikacionit EWPE Smart
Pompë uji me kontroll të frekuencës
Rezervuari i zgjerimit i integruar dhe valvula e sigurisë
Përfshihet valvula me tre drejtime
Opsioni i ftohjes
Njësia e jashtme GSH-100ERB është produkt i veçantë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian