Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

HEAT PUMPS – SMHM-120B/3

Mundësia e kontrollit nëpërmjet internetit me aplikacionin Comfort Home
Efikasitet i lartë
Pompë qarkullimi me vetërregullim të shpejtësisë
Enë zgjerimi e integruar dhe valvul sigurie
Modaliteti i heshtur
Temperatura e ujit në dalje nga 25 °C në 65 °C
Fishekë elektrike e integruar me kapacitet 3 ose 9 kW

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian