Orari punës:Hënë- Shtune 8.00 - 18.00
Na kontaktoni:+38344635966
Email:info@piramida-hvac.com

Klasa energjetike A++ / A+ Fuqia ftohëse 4,1 kW Fuqia e ngrohjes 4,4 kW Periudha e garancisë 3 vjet Instalim fleksibël Mundësia e kombinimit të 1–2 njësive të brendshme Teknologjia e inverterit DC Funksioni i rinisjes automatike Ngrohja e shasisë së kompresorit dhe njësisë së jashtme Shkrirja automatike Mënyra e diagnostikimit në fillimin e sistemit...

1
2
3
4
5

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail. Keeping your eye on the ball while performing a deep dive on the start-up mentality to derive convergence on cross-platform integration.

+38344635966
info@piramida-hvac.com
10000 Prishtinë, Kosovë
sqAlbanian